Σώμα

Σώμα

ΜΑΣΑΖ

Μυοχαλαρωτικό
45' 25€
Αρωματοθεραπεία
45' 30€
60' 40€
90' 60€
Περιποίηση Σώματος
45' 35€

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ SOTHYS

 • Slimming Body Massage
  Θεραπεία αδυνατίσματος και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας που με τη βοήθεια ενός ειδικά σχεδιασμένου boomerang – like αξεσουάρ από πορσελάνη Limoges, σε συνδυασμό με ένα υπερ – συμπυκνωμένο έλαιο που περιλαμβάνει αιθέρια έλαια κίτρου, κυπάρισσου, ογανικού γερανιού και κάμφορας, έλαιο κόκκων ροζ πιπεριού και καφέ άλγης πλούσιας σε ωμέγα 3,6 και 9, επιτυγχάνει το στοχευμένο αποτέλεσμα με τη χαλαρωτική απόδραση.
  Διάρκεια περιποίησης:
  30 λεπτα χωρίς την απολέπιση
  40 λεπτά με την απολέπιση
  Κόστος περιποίησης: 40€
  Τιμή πακέτου 10 συνεδριών: 35€ ανά εφαρμογή
 • Sensations orientales
  Τελετουργικό αναζωογόνησης εμπνευσμένο από την Ανατολή. Ένα εξαιρετικό πρωτόκολλο εμπνευσμένο από τα αρχαία τελετουργικά της Ανατολής: Ένα σιρόπι που προετοιμάζει το σώμα για την απολέπιση με τη χρήση της χειροποίητης κεραμικής πέτρας Sothys, και μασάζ για τη θρέψη και τη βελτίωση της υφης της επιδερμίδας για μια εμπειρία απόλυτης χαλάρωσης.
  Διάρκεια περιποίησης:
  1 ώρα και 15 λεπτά
  Κόστος θεραπείας: 65€
 • Hanakasumi
  Ένα μοναδικό πρωτόκολλο εμπνευσμένο από την Ιαπωνική παράδοση. Το Hanakasumi προέρχεται από την Ιαπωνική ιεροτελεστία του μπάνιου. Περιλαμβάνει διπλή απολέπιση με τα χέρια και στη συνέχεια με γάντια, μασάζ με τα χέρια στα πέλματα και το σώμα για μια ιεροτελεστία αναζωογόνησης και θρέψης με αιθέριες νότες ανθών κερασιάς και λωτού.
  Διάρκεια περιποίησης:
  1 ώρα και 15 λεπτά
  Κόστος θεραπείας: 60€