Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Η ετυμολογία του esthete παραπέμπει στη λατρεία του αισθητικά ωραίου. Αν μεταφέρουμε αυτή την ιδέα στον άνθρωπο και συμπληρώσουμε εκτός από τον παράγοντα αισθητική την σωματική και ψυχική ισορροπία του ατόμου, έχουμε την αιτία της δημιουργίας του esthete.

Τυπικά, χαρακτηρίζεται ως ινστιτούτο αισθητικής, ουσιαστικά όμως περιλαμβάνει όλη τη διάθεση που διακατέχει τους συνεργάτες μου και εμένα την ίδια για παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών που μπορούν να κάνουν την παραμονή του πελάτη στο χώρο μας ιδιαίτερα ευχάριστη, καθώς δίνουν την ευκαιρία για μια μικρή απόδραση από το πρόγραμμα της καθημερινότητας.

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος καθώς θεωρούμε πως είναι σημαντικό ο σύγχρονος πελάτης να καλύπτει όλες τις ανάγκες αισθητικής στον ίδιο χώρο, χωρίς να χάνει πολύτιμο χρόνο. Ο εξοπλισμός μας σε μηχανήματα, θεραπείες και καλλυντικά αποτελεί προϊόν έρευνας στην παγκόσμια πλέον αγορά κοσμετολογίας ώστε να έχουμε εγγυημένο αποτέλεσμα σε όλες μας τις υπηρεσίες.

Ο όμορφος χώρος μας, η ευχάριστη προσέγγιση του προσωπικού μας, η άρτια κατάρτισή του καθώς και η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής είναι βέβαιο πως θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους. Όλοι εμείς στο esthete αντιμετωπίζουμε το νέο μας εγχείρημα σαν μια ευχάριστη περιπέτεια που βρίσκεται στο ξεκίνημά της και επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στην πορεία της. Σας περιμένουμε να τις ανακαλύψουμε μαζί.

Μάγδα Γιαμουστάρη, Ιδιοκτήτρια

Αξιολογήσεις